Wanneer je een bedrijf beheert dat veel verkoopt aan andere bedrijven maak je misschien ook al gebruik van een magento 2 webomgeving met daarbij een b2b webshop magento. Voor de leken: b2b staat voor business to business, bedrijven kunnen producten of diensten aanbieden op hun webshop, die andere bedrijven kunnen afnemen. De transacties verlopen supersnel, en grote orders kunnen zo snel verkocht worden aan derden. Het magento 2 e-commerce platform maakt dit allemaal mogelijk. Met diverse templates en stijlen kun je op die manier een aantrekkelijke b2b webshop bouwen. Specialisten kunnen je daarbij helpen als je er zelf geen ervaring mee hebt. Je had voorheen een magento 1 platform maar dit had meer veiligheidslekken dan de nakomer magento 2 welke bovendien vele malen sneller is. Heb jij al een b2b webshop magento?

Magento b2b samen met een web app

Leuk weetje: er is nu ook een web app, de progressive web app die je kunt gebruiken op je smartphone. Ingewikkelde installatie via de app store is niet nodig, je kunt de app simpelweg openen via een link bijvoorbeeld in Whatsapp. Met deze handige app haal je nog meer mogelijkheden uit de b2b webshop magento. Allereerst krijgt je b2b webshop magento, wanneer je zo'n app hebt, een hogere ranking in Google. Dus daardoor zul je meer klanten aantrekken en automatisch een hogere afname van je product. Het is dankzij de web app tevens mogelijk om bepaalde transacties in werking te stellen zonder dat je verbinding hebt met internet en de website zal ook sneller laden. De progressive web app nog wel vol in ontwikkeling dus verbeteringen zullen er nog aangebracht worden.

Wil je een baan als pwa developer?

Indien je het interessant vindt om te werken met een magento 2 omgeving en een b2b webshop magento in combinatie met de progressive web app, en dit voor jou bedrijf ook van toegevoegde waarde is, is een baan als pwa developer misschien wel iets voor jou! Je werkt dan mee aan de ontwikkeling én vernieuwingen van deze veelzijdige app en leert alles over magento 2 en de b2b website magento en hoe dit bedrijven kan ondersteunen. Kijk even online voor de mogelijkheden. Een training tot pwa developer kun je bijvoorbeeld in Amsterdam of Eindhoven volgen. Je kunt de training zowel op locatie als op afstand doen.