De technologie ontwikkelt zich razendsnel. In veel gevallen gaat dit om levens veranderende uitvindingen. Maar er zitten ook uitvindingen en technologische snufjes bij die ervoor zorgen dat we ons dagelijks leven mooier en leuker kunnen maken. denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor het maken van foto’s. We vinden dat heel normaal, maar het is een hele bijzondere uitvinding. In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

Klik hier, klik daar

Foto’s maken, doen de meeste mensen de hele dag door. Op onze mobiele telefoon schieten we zowat beelden van de momenten waar we in zitten. Of dat nu een etentje met vrienden is of tijdens een wandeling met de hond. Soms wil je er echt een moment voor plannen, op een hele casual manier met familie tijdens een kerstdiner bijvoorbeeld. Of misschien wil je een professional inhuren tijdens jullie bruiloft die alle bijzondere en liefdevolle evenementen op de dag perfect vastlegt. Foto’s kunnen op allerlei manieren en in allerlei vormen gemaakt worden.

Alles gebundeld

Al je verzamelde foto’s, bijvoorbeeld van een bijzondere vakantie, kun je ook weer samenbrengen en fysiek maken, bijvoorbeeld door ze te bundelen in een zorgvuldig samengesteld fotoalbum. Dat lijkt iets ouderwets maar het is heel leuk om samen te stellen, fysiek aan de keukentafel of online. Vervolgens is het leuk om iets fysieks, iets concreets in handen te hebben en er doorheen te bladeren, wanneer we dan naar foto’s kijken wordt het ook een heel bewust moment, je kunt het alleen doen of samen met een dierbare.

Of aan de muur

Maar alleen in een foto boek is niet genoeg. Je kan ze ook aan de muur hangen, kies jouw favoriete foto’s uit en decoreer elke gewenste kamer in huis. Kies er een mooie lijst omheen uit met een passe-partout voor een extra chic uiterlijk. Hang een enkele lijst op of maak een complete galerie muur die meteen in het oog springt. Kies voor allerlei verschillende lijsten voor een heel interessant, zelf samengesteld kunstwerk aan de muur.

Voor het bedrijf

Maar je kan foto’s ook goed gebruiken voor je bedrijf. Bijvoorbeeld in je marketingstrategie. Foto’s van evenementen waarop goed te zien is wat jullie kunnen verzorgen, zijn de beste promotie. Zo zie je maar dat een foto voor van alles kan dienen, in persoonlijke kring maar ook in het bedrijfsleven.

Een foto zegt meer dan woorden, dat is cliché maar waar aangezien foto’s ons in één oogopslag mee terugnemen naar een bijzonder moment.