Vaak krijg ik van mensen om mij heen te horen dat ze het lastig vinden om de juiste inkt voor hun printer te kopen. Ze weten vaak niet van welk merk, hoeveel, welke kleur en welke afmeting ze inkt dienen te kopen. Neem nu bijvoorbeeld HP364 inkt, hoe weet je dat deze inkt geschikt is voor jouw printer? Ontdek 3 handige tips en leer hoe je het best inkt kunt bestellen! Zo weet jij voortaan precies wat je nodig hebt en kun je heel gericht een aankoop doen.

Tip 1: HP364 inkt voor HP printers

De HP364 inkt van HP staat bij veel mensen bekend om de gebruiksvriendelijkheid ervan. Deze cartridge is geschikt voor meerdere type printers zoals de Deskjet serie, Photosmart serie en de Officejet. Let er altijd goed op dat het type cartridge dat jij besteld wordt ondersteund door jouw printer. Hiervoor kun je kijken naar het typenummer en vervolgens meer handige informatie vinden op Uwcartridgewinkel.nl Een tip die ik je graag zou willen meegeven is om een cartridge te kopen van een huismerk. Deze is vaak veel goedkoper en biedt toch een goede kwaliteit die je mag verwachten.

Tip 2: Kies HP364 inkt in het zwart

Wat mensen vaak vergeten is dat gekleurde inkt veel duurder is dan gewone zwarte inkt. Dit is logisch en daarom dien je hier goed op te letten. Persoonlijk probeer ik zoveel mogelijk kopietjes te maken met zwarte inkt, zeker wanneer het niet nodig is om in kleur te printen. Zo bespaar je op termijn een hoop geld en ik ga hier dan ook altijd zuinig mee om. Mijn HP364 inkt koop ik dan ook altijd in het zwart (tenzij ik natuurlijk echt iets in kleur dien te printen) en vaak koop ik meerdere cartridges in één keer. Hierdoor krijg je kortingen die flink op kunnen lopen. Zeker wanneer je weet dat je nog veel dingen zal gaan printen, bijvoorbeeld op kantoor, zou ik je willen aanraden om meerdere eenheden in één keer te bestellen.

Tip 3: Vraag om je heen wat en waar mensen kopen

Vraag vrienden, collega's en kennissen om advies. Zo hoor je wat voor soort inkt zij gebruiken en hoe het bevalt. Het kan namelijk zo zijn dat jij een stuk meer geld betaald voor jouw inkt terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is. Controleer de kwaliteit, de verzendkosten, de hoeveelheid inkt en het totaalbedrag. Vraag daarbij ook of je eens een kopietje zou mogen maken om de kwaliteit met eigen ogen te beoordelen. Zo ben ik namelijk via een kennis van mij uitgekomen bij HP364 inkt en ik ben hier tot op de dag van vandaag ontzettend tevreden mee. Ik hoop dat je deze tips goed kunt gebruiken!