My brand

My brand is een merk dat iedereen inmiddels wel kent van de gedurfde kleding met aanwezige printjes en logo’s. Ik moest er in het begin even aan wennen, maar ik ben al een aantal jaren helemaal om. Niet alleen ik, maar ook mijn vriendin is groot fan. Hierbij wijd ik dus een blog aan de toffe kleding van My brand.

Geschiedenis

My brand is eigenlijk als een soort grapje begonnen door twee Amsterdamse boy’s:¬†Giuseppe en Domenico. Met hun T-shirts voor – oorspronkelijk alleen – mannen wilden ze de modewereld van toen een beetje spotten. Ze ontworpen T-shirts met aanwezige prints en veel logo’s, wat tegen hun verwachting in een enorm succes werd! Vooral door de mannelijke festivalgangers is My brand populair geworden. Ik weet nog goed dat ik met mijn vrienden op een gegeven moment ben uitgerukt naar de My brand winkel. Allemaal een ander printje of logootje, hier en daar een beetje bling en we konden de festivals onveilig maken.

Eerste collecties

De eerste collecties van My brand waren vooral gedurfd. Veel drukke printjes, diamantjes en logo’s. Onder de mannen zijn de shirts met de rozen waarschijnlijk de meest gekochten shirts, terwijl dat bij de vrouwen toch anders is. Het moment dat mijn vriendin om ging voor My brand waren de shirts met foto’s van bekende gezichten. Ik durf te wedden dat het shirt met Kate Moss met een snorretje de meest verkochte is van My brand onder de vrouwen.

Nieuwste My brand collecties

My brand gaat snel: elke twee maanden wordt een nieuwe collectie gelanceerd. Dit betekent ook dat er veel verandering is in het merk. Zo zijn ze van grote logo’s naar blingbling en weer naar foto’s geprint gegaan. Tegenwoordig probeert My brand een breder publiek te bereiken. Dit doen zij door niet alleen maar voor mannen of vrouwen te ontwerpen, maar ook kindermaten erbij te pakken. Kan dochter hetzelfde aan als mama, een dream come true voor de meeste jonge meisjes. Verder probeert My brand ook het wat meer bescheiden doelgroep te bereiken. Zo kun je tegenwoordig ook kiezen voor een wat simpeler Tshirt met een klein logootje op de borst. Deze logootjes zijn ook in het groot gedrukt te vinden op andere shirts, maar nu is er voor ieder wat wils. Bovendien is de collectie uitgebreid naar kantoorkleding, sportkleding en schoenen! Zoek jij wat uitdagender en brutaler kantoorkleding? Dan zou ik zeker My brand aanraden om te bekijken!