nike

Als er een bekend sportmerk is dat iedereen,, jong en oud draagt dan is het nike. Iedereen kent het merk en je kunt er alle kanten mee op. Van kleding waar je echt kunt sporten tot kleding voor in je vrije tijd. Alles voor een volledige outfit vind je bij het merk nike. Nu kan het alleen wel voorkomen dat je door alle keus en mogelijkheden niet weet wat je moet. Wij hebben daarom voor je gekeken op het internet opzoek naar outfits met nike als inspiratiepunt. En wat we zijn tegengekomen zag er allemaal super leuk uit. Om jou te kunnen helpen met je volgende outfit noemen we in deze blog een aantal verschillende manieren voor een nike combinatie.

Nike combinaties van Instagram

Wie heeft er tegenwoordig geen Instagram? De een gebruikt het vooral om zijn of haar leven te delen, de ander zoekt inspiratie. Dat laatste  is wat wij hebben gedaan. Op de profielen van verschillende influencers hebben wij outfits kunnen vinden. Een paar van deze nike geïnspireerde outfits zullen we nu aan je voorleggen. Op het profiel van een beauty goeroe (die overigens ) best meisjesachtig is hebben we inspiratie kunnen opdoen. Het gaat om een roze outfit met een jurkje tot net boven de knieën hoge sokken tot de knie. Dit en haar sneakers waren van nike. Daarnaast had ze ook een stoerdere outfit met een kort nike broekje, hoge sneakers en een basic T-shirt met het logo er op.

Nike outfit ideeën op Pinterestnike

Het platform voor ideeën blijft ondanks dat het minder populair is pinterest. Je vindt er vooral veel mensen uit Amerika die er hun creaties delen. Dat betekent dus ook kleding creaties. De leukste twee outfits die we hier zijn tegengekomen waren wel aan de sportieve kant. De eerste was een nike trainingspak in donkerblauw en neon geel. Onder dit pak werden zandkleurige airforce sneakers gedragen. Een erg simpele, maar toch stijlvolle outfit vinden wij. De tweede outfit was meer voor in de sportschool, maar ook die outfits moeten er zijn. Het meisje droeg een legging en een topje van het merk. Hieronder droeg zij zwarte runners. Misschien een idee voor een middagje sporten?

Teveel om op te noemen

Naast de outfits die we hier met je hebben gedeeld, was er nog veel meer. Met dit merk kun je echt alle kanten op. Van ultra sportief tot schattig en meisjesachtig en streetwear. Je hoeft maar iets te bedenken en je kunt het met de items van dit merk realiseren. Weet jij al wat je volgende outfit wordt?