Nikon D850

Elke vakman werkt met gereedschap waar hij op kan rekenen. Dat geldt voor schilders, monteurs en ook voor fotografen. Er zijn een aantal camera’s op de markt die zowel professionals als amateurs doen watertanden. Neem bijvoorbeeld de Nikon D850 DSLR Body. Deze camera heeft zeer indrukwekkende specificaties. De Nikon D850 is een camera voor het echte werk. Het fotograferen van landschappen, modeshows of reportages wordt een fluitje van een cent met de Nikon D850. Benieuwd hoe dat mogelijk is? Ik ga het uitleggen!

Enorm veel megapixels met de Nikon D850

Zodra je met een Nikon D850 in je handen staat, verbaas jij je over de kwaliteit. Niet alleen de foto’s die je maakt zijn haarscherp en enorm gedetailleerd. Ook de display van de camera zelf laat je versteld staan van de rijke kleuren. Het natuurlijk contrast van de beelden met de Nikon D850 is werkelijk weergaloos indrukwekkend. De oorzaak voor al die prachtige beelden en opnames is de megapixel sensor. Deze camera van Nikon heeft een CMOS-sensor van maar liefst 45.7 megapixel. Daarnaast zorgt het gebrek van een doorlaatfilter ervoor dat de beelden ongekende scherpte hebben. De beeldkwaliteit heeft van deze camera veel meer detail in verhouding met zijn voorgangers.

Snel scherpstellen voor actiefoto’s

Professionele fotografen moeten een camera hebben die op alles kan inspelen. Dat is letterlijk wat de Nikon D850 moeiteloos kan. Zo is het enorm eenvoudig om snel het beeld scherp te stellen. Voor een actieshot heeft een fotograaf weinig tot geen tijd om de camera zelf scherp te stellen. De Nikon D850 is daarom uitgerust met een aparte processor. De enige taak van die processor is de scherpstelling. Daar profiteer je optimaal van wanneer je actiefoto’s aan het maken bent. Met de Nikon D850 mis je nooit meer dat ene perfecte fotomoment. Wanneer je op pad gaat met deze camera, leg jij zonder enige moeite alles haarscherp vast.

De Nikon D850 voor het echte werk

Bij het ontwerpen van deze camera met DSLR body is werkelijk overal aan gedacht. Zo is er de Silent Live View waardoor je discreet de intieme momenten kan vastleggen. Met deze camera hoor je niets meer tijdens het emotionele moment. Maar wist je bijvoorbeeld dat deze DSLR camera van Nikon een ontzettend lang uithoudingsvermogen heeft en tegen een stootje kan? Een professionele fotograaf kan op elk moment op iedere locatie een prachtig beeld vastleggen met dit stukje indrukwekkend gereedschap.