De feestdagen komen er weer aan. En het ziet er naar uit dat het dit jaar wat anders zal verlopen dan voorgaande jaren. Als het aan corona ligt, zullen we dit jaar niet met de hele familie of de vriendengroep bij elkaar mogen komen voor het kerstdiner of de borrel. Maar feestelijke bijeenkomsten op zeer kleine en intieme schaal mogen tegen die tijd misschien wel. En wie weet zijn zelfs de restaurants dan weer open. We kunnen er voor nu alleen maar op hopen.

Hoe dan ook, ook dit jaar mag je weer je sjieke outfit uit de kast halen. Ook al is het plan om het dit jaar enkel met je vriendin thuis te vieren. Wees een romanticus en maak er een speciale gelegenheid van. Kook (of bestel) een heerlijk driegangen diner en trek vooral je mooiste kledij aan. Heb je wat outfit inspiratie nodig? Lees dan vooral even verder. Want: christmas is not canceled!

Pakken maken de man

Niet alleen dames tutten zich graag op voor het kerstdiner. Ook steeds meer mannen zien het plezier wel in van de show stelen aan de kersttafel in een goede outfit. Nu kun je dit jaar natuurlijk een entree maken en nonchalant in pak aan de eettafel zitten. Dit kan een traditioneel pak in grijs of donkerblauw zijn, maar je kunt ook kiezen voor een feestelijke kleur zoals wijnrood of een pak met ruitjes patroon. Als je oude pak toe is aan vervanging, kijk dan vooral even online. Daar vind je een ruim assortiment aan pakken in verschillende soorten en maten. Verras je vriendin voor kerst met een nieuwe, stijlvolle look!

Een lekkere coltrui

Vind je het belangrijk dat je outfit naast feestelijk vooral comfortabel is. Met de feestdagen kun je er ook hartstikke stijlvol bij zitten in een coltrui. Coltruien heb je ook in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere oversized coltrui in combinatie met een nette pantalon en gepoetste schoenen. Of kies voor een strakke col van kasjmir en draag deze bijvoorbeeld onder een net jasje. Je hoeft namelijk niet altijd een overhemd onder een colbert te dragen. Tegenwoordig zie je steeds vaker mannen die hun pakken combineren met een luxe coltrui. Dit staat niet alleen stijlvol, het houd je ook nog eens lekker warm!

Een overhemd doet het altijd goed

Ben jij iemand die graag overhemden draagt, dan mag dat uiteraard ook. Een overhemd is een eenvoudige manier om er netjes en goed gekleed uit te zien. Mits je een overhemd draagt dat perfect zit voor de bouw van jouw lichaam en je wel even de moeite neemt om het overhemd te strijken. Ga tijdens de feestdagen voor een warme winterse kleur, zoals donkerrood of donkergrijs. Combineer het met een nette broek in bijpassende kleur en je bent klaar voor het diner!