tweedehands fietsen

Mijn fiets heeft zijn beste tijd gehad en is toe aan vernieuwing. Nadat ik hem ruim tien jaar lang volop gebruikt heb en er vele kilometers mee gemaakt heb, was het weer tijd voor een nieuwe fiets. Dit keer wilde ik niet meer zoveel geld kwijt zijn aan een nieuwe fiets. Daarom besloot ik om op zoek te gaan naar goede tweedehands fietsen. Ik had namelijk van mijn buren gehoord dat er winkels zijn die tweedehands fietsen verkopen die eigenlijk nog zo goed als nieuw zijn. Zij adviseerden mij om op internet daarnaar op zoek te gaan. Dat deed ik vervolgens dus ook. Ik kwam een aantal websites tegen die mooie tweedehands fietsen verkochten voor een goede prijs. Nadat ik deze websites en hun fietsen met elkaar had vergeleken, heb ik de keuze gemaakt voor een prachtige fiets die overigens best betaalbaar was. Hieronder vertel ik daar wat meer over

Waarom de keuze voor tweedehands fietsen?

Ik ben een groot liefhebber van fietsen in het algemeen. Ik probeer het elke dag te doen, want ik vind het enorm leuk. Daarnaast is het ook goed voor mijn conditie. In mijn hele leven heb ik bovendien altijd de beschikking gehad over een fiets. Deze fiets kwam altijd nieuw uit de winkel en dat heeft mij al met al een hoop geld gekost. Nadat ik te horen kreeg dat ik eigenlijk altijd te veel betaald heb voor een fiets, wilde ik ook graag een tweedehands fiets uitproberen. Vervolgens ging ik dus op zoek naar een winkel die kwalitatief goede tweedehands fietsen verkoopt voor een mooie prijs. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij de webwinkel van Cheapassbikes.

Waar let je op?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden bij het kopen van een fiets. Ten eerste moet de fiets in een goede staat verkeren, zodat je met zekerheid daar nog een aantal jaar mee door kan. Daarnaast moet hij er ook leuk uitzien en overeenkomen met je smaak. Verder wil je niet te veel geld kwijt zijn aan een tweedehands fiets. Dat zijn de belangrijkste punten waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands fiets. Op het moment dat je voor een fiets gekozen hebt die overeenkomt met bovenstaande punten, kun je nog gaan kijken naar punten zoals bijvoorbeeld een vorm van garantie, een gratis kettingslot en extra verlichting. Op die manier maak je de bestelling helemaal compleet!