VPN review

Een serieverslaving, je kent het vast en zeker wel. Is het niet iemand in je naaste omgeving dan ben je het misschien zelf wel die enorm verslaafd is aan series. Ik geef het toe, ja ik ben echt serie kijken verslaafd. Hoe vaak betrap ik mezelf er wel niet op dat ik even één aflevering ga kijken. Die ene aflevering wordt nog een aflevering én nog één. Compleet gedesoriënteerd kijk ik vijf uur later op mijn klok om te zien dat het inmiddels al diep in de nacht is. De wekker gaat weer over een paar uurtjes en ik moet toch fris en fruitig weer op het werk aanwezig zijn. Toch besluit ik nog één aflevering te kijken want het is zo spannend, slapen zal toch niet lukken. Herken je jezelf hierin? Dan heb je net zoals ik de serie verslaving te pakken.

Ik krijg er geen genoeg van

Voor mij is er niet lekkerder om even te ontspannen door een serie te kijken. Waar het begon met een Nederlands Netflix account, ging dit al snel over in een Amerikaans account. Dit zodat ik de series als eerste zou zien. Normaal gesproken is dit niet mogelijk maar door een VPN wel. Via VPN review kun jij je televisie laten denken dat je in Amerika bent. VPN review geeft een overzicht van allemaal mogelijke VPN’s met review en prijzen. Ikzelf maak gebruik van Nord VPN. Na het lezen van een aantal Nord VPN reviews was ik om. Uit de Nord VPN reviews kwam deze VPN als één van de betrouwbaarste en betaalbaarste uit de bus. Naast de Nord VPN zijn er nog veel meer VPN’s beschikbaar waar je rustig naar kunt kijken op VPN review.

Binge watching

Het was weer eens zover, tot diep in de nacht series gekeken en toen mijn wekker ging kon ik me maar één ding bedenken. Waarom ben ik in godsnaam tot midden in de nacht doorgegaan met series kijken. De hele ochtend moest ik vechten tegen de slaap en productief was ik zeker niet. Vanavond ga ik het echt anders doen hoor ik mijzelf nog zeggen. Om er de volgende ochtend achter te komen dat het weer niet is gelukt. Maar ben ik dan de enige die dit heeft? Ik ben het op gaan zoeken en toen kwam ik achter de term ‘Binge watching’. Binge watching is het achter elkaar kijken van series en is populair geworden sinds de opkomst van on-demand aanbieders. Het beestje heeft een naam en ik weet dat ik niet de enige ben, er vanaf komen daar moet ik nog een oplossing voor verzinnen. Maar nu eerst even een aflevering van mijn favoriete serie!